If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес, късния следобед се засякох с някой по малките улички в Лагера. Колата беше 146-ца, бордо. Изчаках го да мине заради паркиралите коли и докато се движеше измежду тях ми присветна, докато се разминавахме един до друг аз му махнах в отговор и той ми махна. После в огледалата видях, че имаше клубен стикер.
Днес, късния следобед се засякох с някой по малките улички в Лагера. Колата беше 146-ца, бордо. Изчаках го да мине заради паркиралите коли и докато се движеше измежду тях ми присветна, докато се разминавахме един до друг аз му махнах в отговор и той ми махна. После в огледалата видях, че имаше клубен стикер.
Благодарско за предимството... По номера те познах.(запомних го като бяхме на бала лятото - 26.05.2009г).Тъкмо и аз щях да пиша че те засякох.
Точно там много често засичам на Бобо GTV-тo
Благодарско за предимството... По номера те познах.(запомних го като бяхме на бала лятото - 26.05.2009г).Тъкмо и аз щях да пиша че те засякох.
Точно там много често засичам на Бобо GTV-тo
Много си паметлив бре Аз пък уж съм физиономист, но не те познах.
Много си паметлив бре Аз пък уж съм физиономист, но не те познах.
Ами може да се каже - Цифри, Имена, Физиономии както и неща които прако ме вълнуват запомням, също така забелязвам неща които много хора не биха забелязали... абе общо взето имам доста развита зрителна/фотографска памет
Щото вчера карахме баш след тебе с тая от снимката по Борис, и направихме ляв завой към Красна поляна а пък и номера е 9921 на колата, а кажи ако не е съвпадение това.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment